Kategorie článků: Blog

Jak založit úspěšný blog? Poradíme vám

Osobní webová stránka může sloužit jako účinný nástroj k prezentování vaší značky, firmy čiosoby. Jak správně a rychle založit blog? Poradíme vám jak urychlit tento proces prostřednictvím několika kroků.

Číst dál

Jak to vypadá se současnými absolventy VŠ

“Zaměstnavatelé snad ještě nikdy nečekali na příchod nových absolventů na trh práce tak netrpělivě, jak je tomu v současnosti. Zájem o čerstvě dostudování uchazeče o práci oproti minulým rokem stoupá “, uvádí ve své zprávě ze dne 20. června 2017 společnost Profesia.

Číst dál
blank

Jak napsat životopis, který Vás prodá?

Životopis je nejdůležitější nástroj, kterým máte šanci zaujmout Vašeho potenciálního zaměstnavatele, protože je to první věc se kterou přijde do kontaktu. Pokud nepošlete životopis, který zaujme, druhou šanci už nedostanete. Nezáleží na tom jak moc byste se dané pracovní místo hodily, protože nebudete mít ani možnost projít přes firemní dveře a dokázat Vaše kvality.

Číst dál
blank

Jak se naučit něco navíc během studia

Posloucháte z každé strany, že dnešní absolventi to na trhu práce nemají jednoduché? Nebo vidíte v konvenčním vzdělávání trhliny a víte, že když chcete udržet krok s dobou a najít si svůj job snů, musíte se naučit i něco nad rámec školních osnov? Jakákoliv motivace vás k tomu povede, určitě nešlápnete vedle, pokud svůj volný […]

Číst dál
blank

Marketing Festival 2017

Letošní Marketing Festival se konal 9-10. listopadu v Praze. Velkoměsto nahradilo Ostravu, kde se Marketing Festival konal po minulé roky. Sešlo se v něm téměř 2000 marketérů, z nichž přibližně 1400 tvořili zástupci CZ a SK komunity a přibližně 400 bylo ze zahraničí. Celý festival sestával z 2 dnů. První den byly na programu tréninky, […]

Číst dál